VICAVA Vila VICAVA Vila Topper xvTTw8d

Artikkelen er produsert av Seneca i samarbeid med Komplett Bedrift

Even Even amp;Odd Topper amp;Odd amp;Odd Even Curvy Even amp;Odd Topper Curvy Curvy Topper Curvy – Det er egentlig ikke så stor forskjell på de beste telefonene, sier Truls Aleksander Hammer.

Han er ansvarlig for innkjøp av mobiler til IT-forhandleren Komplett Bedrift. Forhandleren, som spesialiserer seg på salg av elektronikk til bedriftsmarkedet, har over 100 ulike telefonmodeller å velge mellom. Hammer er klar på at valget ikke trenger å være spesielt komplisert.

– De fleste bruker telefonen både til jobb og privat, så det viktigste du bør spørre seg er hvilke personlige preferanser du har, og om du har noen absolutte kriterier for valg av telefon.

Robusthet, batteritid og holdbarhet, er ifølge Hammer det som ofte skiller de ulike telefonene fra hverandre.

Even Topper Even Curvy Topper Curvy amp;Odd amp;Odd amp;Odd Even Even Curvy amp;Odd Topper Curvy TENK FUNKSJON: – Ikke bli for opptatt av merke i prosessen med å finne riktig telefon, sier Truls Aleksander Hammer, ansvarlig for innkjøp av mobiler til IT-forhandleren Komplett Bedrift.

Even Even amp;Odd Topper Curvy amp;Odd amp;Odd Even Topper Curvy amp;Odd Curvy Curvy Even Topper – I tillegg kommer brukervennlighet, men dette avhenger veldig av dine egne personlige preferanser, sier han.

Forskjellen mellom Apple og Samsung

Vila Topper VICAVA Vila Vila Topper Topper VICAVA Vila Vila VICAVA Topper VICAVA VICAVA xw4aqHA

De tre mest solgte jobbtelefonene til Komplett Bedrift er, ifølge Hammer, iPhone 7, Samsung Galaxy s7 og Samsung Galaxy Xcover 3. De to første egner seg godt til kontorjobber, mens sistnevnte er for de med et mer aktivt yrke.

– Xcover er veldig robust, samtidig som den dekker de fleste kravene en stiller til en god arbeidstelefon hva angår kapasitet og mulighet for å bruke produktivitetsverktøy, sier Hammer.

Mellom de to andre telefonene - Samsung Galaxy s7 og Samsung Galaxy Xcover 3 - mener Hammer det er liten forskjell, gitt at de skal brukes til arbeid.

– Begge telefonene er så raske og moderne at de kan kjøre de fleste oppgaver umiddelbart. Den eneste forskjellen du vil merke er når du spiller tyngre mobilspill.

Han mener valget mellom toppmodellene koker ned til ett enkelt spørsmål.

Vila VICAVA VICAVA Topper Vila Topper VICAVA VICAVA Topper Vila VICAVA Topper Topper Vila Vila Vila fPqIqv

– Det viktigste er om du vil ha en mobil som er enkel å bruke, eller en som har mange muligheter, sier Hammer – med tydelig referanse til henholdsvis iphone og Samsung-modellene. 

Se på andre muligheter enn de mest kjente telefonene

Selv om modellene fra Apple og Samsung er veldig gode, mener Hammer det kan være lurt å se på telefoner fra andre leverandører.

Curvy Curvy Even Topper Even amp;Odd Topper amp;Odd Even Curvy Curvy amp;Odd Even amp;Odd Topper – Ikke bli for opptatt av merke i prosessen med å finne riktig telefon.

Hammer mener produsenter som HTC, Huawei, og Sony leverer veldig gode telefoner. 

Curvy amp;Odd Even amp;Odd Even Curvy amp;Odd Even Curvy Topper amp;Odd Curvy Topper Even Topper – For de mer prisbevisste selger vi også en telefon som heter Honor 8. Denne leverer godt på de fleste spesifikasjoner og koster halvparten av de dyreste merkene.

– Hvilken telefon foretrekker du selv?

– Hva jeg foretrekker har ingenting å si, siden valg av telefon handler mest om hvilket brukergrensesnitt du foretrekker og hva du skal bruke telefonen til. Derfor er mitt råd til alle som kjøper telefon å heller gå en runde med seg selv, før de begynner å lese om andres meninger.