CANE Samsøe Samsøe amp; amp; Samsøe Jumper I4dZq

Overmateriale: 100% viskose Vedlikeholdsråd: Håndvask, Maks krymping 5%, kemisk rensing mulig
CANE Samsøe Samsøe amp; amp; Samsøe Jumper I4dZq CANE Samsøe Samsøe amp; amp; Samsøe Jumper I4dZq CANE Samsøe Samsøe amp; amp; Samsøe Jumper I4dZq CANE Samsøe Samsøe amp; amp; Samsøe Jumper I4dZq CANE Samsøe Samsøe amp; amp; Samsøe Jumper I4dZq
Turi M Sorensen
  • 0 Samsøe Jumper Samsøe amp; amp; CANE Samsøe Svar
  • 0 Samsøe Samsøe amp; CANE Jumper Samsøe amp; Liker
  • Samsøe amp; amp; Samsøe Jumper CANE Samsøe 15 Visninger

Employees er tjenesten i Visma.net Payroll med mest informasjon. Employees inneholder f.eks. all nødvendig informasjon på den enkelte ansatte. Over tid vil denne informasjonen kunne endres, og det kan derfor være greit å vite hvordan du kan sjekke de historiske verdiene, og evt. endre disse.  

Se historikk

I alle fanene under Ansatt og amp; Samsøe CANE Jumper amp; Samsøe Samsøe Stilling på den enkelte ansatte i Employees, vil du få muligheten til å se historikken på de enkelte feltene ved i markere knappen Se historikk nederst til venstre i bildet. 

Jumper amp; CANE amp; Samsøe Samsøe Samsøe

 

Til venstre for de feltene som har en historisk verdi vil det nå fremkomme et timeglass. Dette indikerer at der er gjort endringer, og at det dermed ligger en eller flere historiske verdier her. 

 

Ved å klikke på timeglasset til venstre for det enkelte feltet, vil du få opp et nytt bilde som viser endringene som er gjort, og hvilken startdato de gjelder fra. 

 

Endre historiske verdier

Det er mulig å endre på de historiske verdiene, ved å klikke på Endre på linjen du ønsker å endre. Endre så til verdien du ønsker å klikk Lagre på samme linje.
Når du har gjort alle nødvendige endringer i bildet, klikker du på Lagre knappen nederst i bildet. 


MERK!
 Endringer tilbake i tid, vil kunne medføre rekalkuleringer med tilbakevirkende kraft, som igjen vil gi retroaktive verdier på lønnskjøringen. Det er derfor viktig at du kun endrer felter som faktisk har hatt en feil verdi tidligere. 
Endringer på arbeidsforholdstype under Employees - Oversikt - Aktuell ansatt - Stilling | Generelle detaljer, vil kunne medføre feilmelding på A-melding dersom det er sendt inn arbeidsforhold på den ansatte via A-meldingen. 

Når det gjelder endringer på skattekort under Employees - Oversikt - Aktuell ansatt - Ansatt | SkattPerkins DRESS Petite Sommerkjole Dorothy SHIFT zqdnw4xanbefaler vi alltid å hente inn skattekort via Altinn, dvs. at manuelle endringer bør holdes til et absolutt minimum. På denne måten trekker man alltid korrekt skatt ut i fra skattekortet til den ansatte på det gitte tidspunkt. 

Bidragsytere
TOUCH 2 DIM HIPSTER Truser BODY PACK p5qwR TALL Bukser ONLY ONLPOPTRASH PANT Tall wfnSx7tq