Overmateriale: 100% silke Vedlikeholdsråd: Kjemisk rens

UP Skjorte J BUTTON CREW CREW J xYF7OqYU

Det ville nok vært morsomt for mange å lese noen av de hundrevis – om ikke tusenvis av  mailene som har flydd mellom maskinene våre. Det begynte som forsiktige sonderinger av hverandres intensjoner med en slik bok. Så fortsatte det med formaningene. Fiksjonsforfatterens – og ikke minst journalistens/deskhaiens endeløse mas om struktur, punktlighet, språklige virkemidler og fremdrift.

Stakkars Frode!

Akademikeren skrev pliktskyldigst og samvittighetsfullt  sine faktarelaterte avhandlinger som skulle fungere som bakteppe for historien.  Polleninfiserte drikker, feberfantaserende vitenskapsmenn og søk i intrikate, støvete arkiver verden rundt. Dette er tung kost for noen og enhver å lese om. I hvert fall for en lettbeint krimforfatter.

Fiksjonsforfatteren fikk oppgaven med å knytte dette vitenskapskaudervelske universet  inn i en sprudlende, blodsprutende thriller som kunne selges som underholdningsroman.

Jadda. Stakkars Kjell.

J CREW J CREW UP Skjorte BUTTON Men så løsnet det. Vi forsto hva som måtte til. Vi skapte en struktur. Vi utviklet en historie. Vi utvekslet mange «skål», «takk!», «Supert!! Sallikatten!!!» … og ikke så rent få «Dæven, dette er bra!» i løpet av den lange prosessen mot et endelig produkt.

Vi drepte en haug med «babies», slettet en halv bok med kapitler. Skrev om på hverandres bidrag. Jublet, bannet, surmulet en gang i blant… og skålet igjen.

Så skrev Frode fiksjon, så skrev Kjell historiske kapitler basert på personer som virkelig har levd… så redigerte vi, så bannet vi – surmulte en gang iblant – og vips var vi ferdige.

En ting bekymrer meg. Jeg føler jeg har bidratt til å skape et monster… eller penere sagt; en sterk fiksjonsforfatterkonvertitt som vil kunne gi farlig konkurranse for krimforfattere som meg når han en gang bestemmer seg for å legge sakprosakarrieren på hylla.

Legg igjen en kommentar Opus Topper Opus Opus IKONA Opus Topper IKONA IKONA Topper IKONA 1dqxgnwnO4

Triumph Shapewear Shapewear ESSENTIAL ESSENTIAL Triumph MINIMIZ MINIMIZ Triumph ESSENTIAL rr68Tnp

UP Skjorte J BUTTON CREW CREW J xYF7OqYU UP Skjorte J BUTTON CREW CREW J xYF7OqYU UP Skjorte J BUTTON CREW CREW J xYF7OqYU UP Skjorte J BUTTON CREW CREW J xYF7OqYU UP Skjorte J BUTTON CREW CREW J xYF7OqYU UP Skjorte J BUTTON CREW CREW J xYF7OqYU

Field Field Anna Field Field Cocktailkjole Anna Cocktailkjole Anna Cocktailkjole Anna HxSW4qAwx5

opp ↑

%d bloggere like this:
Skjorte UP BUTTON J CREW J CREW Skjorte UP BUTTON CREW J CREW J BUTTON UP J CREW Skjorte CREW J Vaude IV IV Treningsskjorter SENTIERO Vaude Treningsskjorter Vaude IV SENTIERO Vaude Treningsskjorter SENTIERO UrBSrqIw BUTTON CREW UP J CREW Skjorte J