A skjørt SKIRT Weekday line CROIX EAxnq7n A skjørt SKIRT Weekday line CROIX EAxnq7n A skjørt SKIRT Weekday line CROIX EAxnq7n A skjørt SKIRT Weekday line CROIX EAxnq7n

(Illustrasjonsfoto)

A skjørt SKIRT Weekday line CROIX EAxnq7n

I framtida må bygg kunne reises uten at det skapes byggavfall - alle produkter og materialer må brukes om igjen.

Det er målet når sentrale aktører innen bygg- og anlegg torsdag formiddag legger fram en lang rekke forslag for at næringen skal bli «mer bærekraftig og framtidsrettet» som det heter i en pressemelding om arrangementet i Oslo i dag.

Forslagene er resultat av innovasjonsprogrammet «Byggfloken» og handler om hvordan næringen kan påvirkes til sirkulær økonomi, det vil si at alle produkter som brukes i et bygg, brukes på nytt når bygget rives eller skal bygges om. Ingenting skal ende som avfall.

Les også: Body Cosabella Cosabella MINIMALISTA SHOULDER OFF MINIMALISTA nqOR7

Det meste byggavfallet blir energi

 

Blir god butikk

– Sirkulærøkonomi er ikke bare bra for miljøet, det er bra for business, sier Cathrine Barth i Circular Norway i pressemeldingen.

– Sirkulærøkonomi er en grønn omstillingsmotor som sikrer konkurransekraft og skaper arbeidsplasser. Men ingen går inn i sirkulærøkonomien alene. Derfor er det spennende å se at så mange aktører har gått sammen for å reformatere byggenæringen, sier hun.

Nesten 30 ulike aktører med blant andre Statsbygg og Dibk er med i innovasjonsprogrammet Byggfloken.

Konferansen om sirkulær økonomi i bygge- og anleggsnæringen foregår i Norges Banks tidligere lokaler i Oslo torsdag formiddag.

Forslagene som presenteres er tilgjengelige på nettstedet www.reformater.no.

 

Likte du denne artikkelen? Abonner på fagtidsskriftet Byggmesteren og få bladet fullspekket med lesestoff rett i posten.

Trykk her for priser og bestilling!

Kommenter

line skjørt SKIRT CROIX Weekday A

Weekday A line skjørt CROIX SKIRT
Overmateriale: 84% modal, 16% polyester Vedlikeholdsråd: Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C, Finvaskprogram
AVIE WRAP SKIRT Wrapskjørt SAHARA PRINT Whistles 17aApq7